Schilder Ter Apel

 De tijd van het jaar maakt ons niet uit – we nemen de tijd voor onze projecten. Ook als het winter is. We hebben geduld, oog voor detail en hechten minstens zoveel waarde aan de voorbereiding als aan de afwerking.

Schilder Ter Apel

Een winterschilder verschilt in principe niet van onze reguliere buitenwerk. Althans niet in ons vakmanschap, oog voor detail of de zorgvuldigheid waarmee we werken. Enkel in de periode waarin we actief zijn (onze winterschilderperiode is van 1 december tot en met 15 maart), en hun uurtarief. Kortingen kunnen oplopen tot wel 10%. Dezelfde kwaliteit, voor een lagere prijs.


  Wil jij ook latex spuiten op jouw muren of plafonds? 

 
U wilt u wanden en plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Denk dan eens aan het voordelig spuiten van latexverf in plaats van rollen!
Latex spuiten is namelijk de manier om snel op een minder streeploze manier verf aan te brengen op muren en plafonds.
Omdat deze manier van een woning schilderen erg voordelig is en snel gaat is het erg populair in nieuwbouwwoningen.

Wij kunnen praktisch elke muur spuiten, van gipswanden tot betonwanden. Het mooiste resultaat ontstaat door te spuiten op glad stucwerk. Het spuitwerk op de wanden laat geen structuur achter, wat zorgt voor een hele gladde afwerking.

Overweeg je latex te laten spuiten door ons ben je vast benieuwd naar de kosten. Voor het spuiten van latex kun je binnen rekening houden met gemiddeld €35,- tot €40,- per uur of tussen de €10,- tot €15,- per m². In dit geval gaan we uit van een totaaloppervlak van 50 m² of minder. Dus stel dat je 20 m² aan wanden laat spuiten, dan ligt de totaalprijs rond de €200,- tot €300,-.

Gaat het om een oppervlak van meer dan 50 m², dan liggen de kosten iets lager:
rond de €7,- tot€12,50 per m².  


 

Renovlies kopen inclusief aanbrengen 

 Sommige klanten willen door ons de renovlies of glasvezel behang laten aanbrengen en zelf het schilderwerk doen.

​Kies wat bij u past 

 

Renovlies behangen met materiaal zonder sauzen. Dit betreft een goede basis waarbij wij het renovlies behang en de lijm​ regelen. ​Wilt u liever zelf de materialen regelen? Dan betaald u minder. 

 Renovlies aanbrengen, kitten en sauzen. 
Dit is het meest gekozen totaal pakket voor behangklare muren.


​Een prachtig resultaat voor nieuwbouwwoningen en bestaande woningen. 

Schilder Ter Apel